Annemarie

Annemarie Holtmaat

Nieuwsgierig naar het gezicht achter HANGon? Mijn naam is Annemarie. Samen met Harrold, Avy (2002) en Tijl (2006) woon ik in Heino, Overijssel.

M’n gezin, een gezellige borrel met vrienden, een heerlijke koffie, Italiaans en Mexicaans eten, mooie kleding, ik ben er dol op. Én ik ben gek op styling en interieur. In m’n vrije tijd leef ik me uit in huis. Een ruimte aankleden en sfeer geven, mensen adviseren en laten genieten van mooie producten… ik houd ervan.

Dat zie je ook terug in mijn werkleven. Bijvoorbeeld in de kinderkledingwinkel waar ik al jaren met veel plezier werk, help met de inkoop en de aankleding van de etalage verzorg. De aandacht voor mensen komt heel duidelijk terug in het vak van pedicure, wat ik jarenlang heel graag heb gedaan. In HANGon heb ik een nieuwe uitdaging gevonden die helemaal bij me past.
Een eigen plek waar ik kan doen wat ik het allerliefste doe.

Momentje…

HANGon staat niet alleen voor alle mooie kapstokjes, haakjes, posters, kaarten en andere producten waarmee je je huis nog mooier maakt. Het staat ook voor een rustmomentje in de dag. Even de tijd nemen om stil te staan en te genieten. Van je fijne huis of werkplek bijvoorbeeld. Iets wat ik eigenlijk nog te weinig doe. Herkenbaar?

Ondertussen geniet ik er wel volop van om te speuren naar mooie producten voor in de webshop. En ze als cadeautje naar jou op te sturen. In de toekomst zou ik HANGon graag uitbreiden: Een ruimer assortiment en wellicht zie je me in de toekomst in een pop-up store. Heb je tips voor me of vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met me op.

Winkelwagen