Retourneren

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je bestelling. Maar mocht het om een of andere reden toch niet naar wens zijn, dan kun je je bestelling retourneren.

Een tip: controleer de geleverde artikelen altijd direct na ontvangst. Eventuele problemen of klachten horen we graag uiterlijk binnen 72 uur na ontvangst. HANGon probeert het altijd in overleg met jou en op de best mogelijke manier op te lossen.

Vragen? Bekijk voor de volledigheid ook onze algemene voorwaarden. Daar staat in juridische taal uitgelegd welke eisen we stellen aan het retourneren. Je mag natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Artikelen kun je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Dat gaat als volgt:

 1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet: Het artikel mag niet beschadigd zijn.
 2. Mail naar info@hang-on.nl om je retour aan te kondigen. Liefst lezen we daarin ook de reden van je retour.
 3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking en voeg een kopie van de factuur toe.
 4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
  HANGon
  Wilgeroosje 22
  8141 DJ Heino
 5. Frankeer het pakket voldoende en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
 6. Zodra je retour door ons is ontvangen, storten we het aankoopbedrag terug. Uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst.
Winkelwagen